fbpx
Logotyp

Arbetsglädje på allvar

seriöst spel på jobbet

Varje år kommer rapporter om att vi är engagerade mindre än en femtedel av vår tid på jobbet. Tänk vad som skulle kunna hända om vi blev engagerade halva tiden i stället? Eller ännu mer? Lösningen är ofta att ha mer kul på jobbet och att ha en kultur som uppmuntrar till det.

 

Om vi lyckas ha kul på jobbet kommer vi också minska sjukskrivningar och personalomsättning. Något som kanske är ännu mer lockande för vissa är att vi också kommer höja produktiviteten och troligtvis tjäna mer pengar.

 

De flesta vet att det förhåller sig på det här viset men det är lättare sagt än gjort att lyckas skapa en roligare arbetsplats. Den här föreläsningen får er att gå från att bara veta till hur ni faktiskt ska göra. Ni kommer bli mer medvetna om just era hinder för att ha mer roligt på jobbet. Vi tittar på arbetslivets spelregler och hur vi kan förbättra dessa. Som om det var reglerna för ett brädspel. Du får tips om hur du också kan få jobbet att bli mer kreativt med hjälp av lekfullhet och hur du kan kombinera att vara väldigt seriös med att ha oerhört kul på jobbet. Målet är att måndagsmorgonen blir något att längta efter, istället för tvärtom.

Ur innehållet:

  • Faktorer som sänker arbetsglädjen
  • Spel, lek och gamification
  • Inkluderande kulturer på arbetsplatsen
  • Arbetsrätten som spelregler
  • Serious games och nudging

Praktisk information

Inspirationsföreläsning med föreläsningsproffset Gunnar Söderberg

Skriv nedan för en offert!

 

Intresseanmälan

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!