fbpx
Logotyp

KURS:

Maximera ditt ledarskap med Chefslabbet
– den ultimata tredagars chefsträningen!

Är du redo att ta ditt ledarskap till nya höjder? Chefslabbet är den banbrytande kursen som kombinerar teori med innovativa övningar, skapade för att ge dig en ökad förståelse av hur du kan effektivt hantera personal, navigera genom kriser och bli en visionär ledare.

Vår kurs, designad specifikt för chefer som strävar efter excellens, tar dig på en inspirerande resa fylld med insikter och verktyg som omedelbart kan tillämpas i din verksamhet. Genom att utforska beprövade strategier och framgångsrika fallstudier kommer du att lära dig att bemästra utmaningarna inom dagens dynamiska arbetsmiljö.

Varför välja Chefslabbet?

  1. Praktisk inlärning: Vi tror på att lära genom att göra. Genom interaktiva och engagerande övningar kommer du att tillämpa dina nyvunna kunskaper direkt och omedelbart se resultat i din ledarroll.

  2. Experthandledning: Våra erfarna och inspirerande instruktörer är ledarskapsexperter med omfattande erfarenhet inom olika branscher. De kommer att guida dig genom kursen och erbjuda skräddarsydda råd och feedback för att hjälpa dig att växa som ledare.

  3. Nätverksmöjligheter: Chefslabbet är inte bara en kurs, det är också en möjlighet att ansluta till ett nätverk av likasinnade chefer. Du kommer att ha möjlighet att dela idéer, utmana varandra och bygga värdefulla kontakter för framtida samarbete.

  4. Hållbarhet och framtidens ledarskap: Vi fokuserar inte bara på dagens utmaningar utan även på att utrusta dig för framtidens krav. Vi utforskar hållbarhetsaspekter och hjälper dig att utveckla en visionär strategi för att möta de snabbt föränderliga affärsmiljöerna.

Upptäck Chefslabbet och låt oss tillsammans förvandla ditt ledarskap till en framgångssaga. Gör dig redo att omdefiniera dina gränser och bli en enastående ledare som inspirerar och leder ditt team till framgång.

Boka din plats och ge dig själv möjligheten att bli den chef du alltid har drömt om!

Kursinnehåll:

  • Struktur och verktyg, arbetsrätt och effektivt ledarskap

  • Grupper och konflikter

  • Få alla att engagera sig i samma mål

  • Stress och för och nackdelar

  • Kommunicera rätt och hur att bara ha rätt möten

Praktisk information

Kursen är tre heldagar fördelade på två tillfällen. 

När?

Nästa tillfälle: 15-16 aug och 29 aug

Var?

Göteborg

Kostnad:

20 000 kr ex moms 

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!