fbpx

Fancy Friday Fika

Vanligtvis fredagar 15:00 online, men nu har vi typ sommaruppehåll:
Det innebär att rummet är öppet för den som så önskar, men vi kan inte lova att någon är där. Så fortsätt gärna att boka Fancy Friday Fika, om inte annat så är vi åter i september!

Länk >>>

(Samling vid “kaffe och te automaten)

Välkommen till ett finfika! Varje fredag så bjuder Förbättringsverket in till ett fika för att summera veckan som gått och en ursäkt för alla oss som är trötta på att efter 2020 levt i myskläder.

Det började som en uppmaning för arbetsplatser hösten 2020 att göra något för att höja arbetsglädjen på distans. Ett tips om att införa ett fika med en uppmuntran att klä upp sig. En ursäkt att ta på sig slipsen, läppstiftet eller vad du saknar när du inte hade några festligheter längre. Snabbt var det folk som ville ha den fika med oss och i slutet av året så var det en stående punkt. Ibland var vi få, ibland fler.

Rutiner tog form, vi tittade på hur det kunde öka arbetsglädje med ett sånt här fika. Samtidigt blev det som ett eget nätverk.

Där är vi idag, det är pretentiös och opretentiös på samma gång. Du klär dig i det som du tycker är fint och saknar en ursäkt för att ha. Tar med något du vill fika med och checka in. Vi guidar i hur vi stämmer av veckan på ett glatt sätt och du får också ett läge att bli av med vad som kan kännas som skräp i veckan som var.

Oftast gäller samma Zoom-rum, men länken här ska vara uppdaterad i annat fall.Länk7JpNQQ

Kom och fika med oss!

Kontakta oss

073 965 98 38
hej@forbattringsverket.se

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!