fbpx

Lär känna din gruppdynamiska profil

Öppen utbildning i gruppdynamik med Virtual Reality som verktyg

Om kursen

Vill du lära dig att samarbeta och stärka relationen till andra människor i ett gruppsammanhang? Är du introvert eller har svårt att samarbeta med nya människor?

I vår utbildning får du uppleva en självutvecklande, hisnande resa från klassrum rakt in i en immersiv virtuell värld där dina relationer och din arbetsidentitet utmanas till sin spets.

Med hjälp av Tora Stridh – föreläsare och coach inom Virtuell teambuilding – samt Gunnar Söderberg – föreläsare och ledarskaps och gamification-expert – kommer vi att se till att du går därifrån med en helt ny insyn på hur du ska samarbeta med andra människor.

Upplägget består av 3 moment och startar med utvecklande och medvetna teambuilding-övningar som är noggrant utformade för att skapa en social position och en identitet inom gruppen. 

Kursmedlemmarna kommer sedan att med hjälp av Virtual Reality spegla övningarna; denna gången i en helt ny virtuell värld.

Utsatt för väder och vind och med bara ett fåtal verktyg till ert förfogande kommer ni att utveckla er problemlösning, utmana gruppdynamiken inom teamet och bli experter inom kommunikation.

Med hjälp av dessa två moment kommer våra erfarna kursledare i en sista genomgång sammanfatta er utveckling tillsammans och ge er en skräddarsydd föreläsning och en noggrann utvärdering på resultatet.

Praktisk information

Max antal per kurs är 8 personer och utbildningen är 3 timmar lång

Kommande datum:

01 Oktober – FULLBOKAT!
07 Oktober – FULLBOKAT!
21 Oktober – FULLBOKAT!
28 oktober – 4 platser kvar

Är ni redan ett team på 8 personer eller kanske ännu fler? Då kan vår företagsanpassande teambuilding vara något för er.

Vid eventuella frågor om kursen eller andra funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Kontakta oss

073 965 98 38
hej@forbattringsverket.se

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!