fbpx
Logotyp

KURS:

Måndagsmöte hela veckan

Om kursen

Måndagsmöte kan vara fantastiska för en verksamhet! Men ofta blir måndagens start det som får personer att dra sig för att ta sig iväg till arbetet. De blir repetitiva, saknar syfte eller i värsta fall blir en källa till irritation. 

Måndagsmöten hela veckan är en praktiskt orienterad kurs där vi tränar på mötesteknik blandat med inspiration. Du får träna dig bättre, testa att möta de vanligaste mötesmisstagen och upptäcka vad som kan göra möten lyckade och vad som dömer ut dem på sikt. Kursen gör dig bättre på alla möten, inte bara måndagsmöten. 

Denna kurs passar dig som vill:
– genomföra bra möten
– kunna variera möten
– hantera det du upplever som besvärliga mötesdeltagare
– träna dig själv som mötesledare

Efter kursen har du en verktygslåda fylld av bra verktyg för att genomföra måndagsmöten och alla andra möten du behöver. Du kommer troligen förkorta och effektivisera tiden för måndagsmöten. Plus att ni kommer stärka arbetsglädjen och förbättra er sociala arbetsmiljö!

Kursinnehåll

  • Denna kurs är i första hand en träning. Vi kommer arbeta med tekniker från edularping inspirerat av forumspel. I breaks kommer vi blanda upp praktiken med fakta. Det här är en avancerad kurs för dig som vågar utmana dig som ledare och chef.

Praktisk information

Kursen är en heldagskurs, inte nödvändigt på en måndag.

När?

Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

På plats på någon av våra utbildningsorter (Stockholm, Göteborg eller Malmö) eller över Zoom

Kostnad

7500 kr exkl. Moms

Bättre måndagsmöten nu – anmäl dig!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!