fbpx
Logotyp

Kurs i att vara ny som chef

Delta digitalt såväl som på plats

I kursen att vara ny som chef utvecklas vi tillsammans. Att vara en bra chef är lika viktigt som att må bra som chef.  På Förbättringsverket samlar vi all den kompetens som just ni behöver. I den här kursen fokuserar vi på att stärka ledarskapet i en roll om att vara ny som chef.

Kursen är tre heldagar. Vi erbjuder både platsbundna kurser och digitala via Zoom.

Vi vill vara en del av din förbättringsresa!

Vi väljer att alltid se förbättringar – även när andra ser det som utveckling, förändring eller omorganisering. Förbättring kan ske i varje enskild roll och nå ett bättre välmående. Vi tror och ser alltid förbättring. Vad dina behov än är, så kan du alltid känna dig trygg hos oss. 

Boka in dig på kursen ny som chef här nedan!

Kursinnehåll:

  • Arbetsrätt och kollektivavtal
  • Arbetsmiljölagen
  • Att hålla samtal från lön till svåra samtal
  • Hur man leder människor som inte är som en själv
  • Förhandlingsträning
  • Ledarskapstrender
  • Att skapa engagemang och arbetsglädje

Praktisk information

När?

Kursen är tre heldagar. Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen erbjuds regelbundet i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även digitalt och självklart även kundanpassat för organisationer som önskar få innehållet internt. 

Kostnad

15.900 kr ex moms.

Anmäl dig nu!

Vi hjälper dig som är ny som chef att utvecklas

Kursen handlar om din kunskap i ledarskap och arbetsrätt men också om din trygghet som ledare. Målet med kursen är att bli säkrare ny som chef. Det handlar om att både vara en bra chef men också om att trivas som chef. 

Efter avslutad kurs inom ny som chef kommer du ut som en trygg chef med stabil grund inom både teori och praktik. Som organisation har ni mycket att vinna genom utbildade chefer. Det bidrar till ökad produktivitet, minskade sjukskrivningar och oönskad personalomsättning.

Bli en ännu bättre arbetsplats!

Vill du som är ny som chef utvecklas och nå förbättring? Tillsammans kan vi skapa Sveriges bästa arbetsplatser där du som är ny som chef både trivs i din roll samtidigt som du är en bra chef.

Vi har många fler kurser än: ny som chef. Alla kurser har gemensamt att skapa hållbara arbetsplatser där varje medarbetare är delaktig, kan prestera på topp och må bra. Vi kan tillsammans göra arbetsplatsen bättre!

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!