fbpx

KURS:

Ny som chef – Från paragraf till ledarskap

Chef kurs

Om kursen

Ny som chef och man brukar vara full av frågor, samtidigt som man har fullt upp med att göra och känner en förväntan att ha alla svar. Vi vet hur det kan kännas och vi vet också vilka svar du egentligen behöver. Vi kommer jobba både med din kunskap i ledarskap och arbetsrätt, men också med din trygghet som ledare. Målet med kursen är inte bara att du ska vara en bra chef, utan även att du ska må bra som chef. 

Ny som chef är en grundkurs, men den kan även passa dig som varit chef och vill ha en kunskapspåfyllning. Det är en interaktiv kurs där du är aktiv själv, inte bara lyssnar på teori och paragrafer, utan är även är med.

Vi tar ett helhetsgrepp på att vara chef och hjälper dig från att arbetsrätten till ledarskapet. Du får praktiska verktyg som ledare kombinerat med kopplingarna till arbetsrätt och arbetsmiljölagen. Med Ny som chef kommer du ut som en trygg chef med en stabil grund i både teori och praktik. Som organisation vinner ni oerhört mycket på att ha utbildade chefer och ni kommer öka produktiviteten och minska sjukskrivningar och oönskad personalomsättning.

Kursinnehåll:

  • Arbetsrätt och kollektivavtal
  • Arbetsmiljölagen
  • Att hålla samtal från lön till svåra samtal
  • Hur man leder människor som inte är som en själv
  • Förhandlingsträning
  • Ledarskapstrender
  • Att skapa engagemang och arbetsglädje

Praktisk information

Vi ses digitalt vid tre tillfällen och mellan dessa har du uppgifter för reflektion och övning. Vi jobbar mycket med interaktion och har begränsat antalet för att maximera ert lärande.

När?

Kursen är tre heldagar. Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Det du behöver är en ostörd plats, en dator och ett stabilt nätverk. Du behöver en kamera och mikrofon så vi kan se och höra varandra (datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad:

18.500 kr ex moms

Kursen ger dig som är ny som chef allt vi själva skulle velat veta när vi började som chefer, från regler till praktik. Det är även det som våra kunder oftast beställer för att ge sina chefer bästa grunden att så på. 

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Kontakta oss

073 965 98 38
hej@forbattringsverket.se

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!