fbpx
Logotyp

Tomas Eriksson

Om Tomas

Tomas Eriksson är elektronikingenjören som i sitt arbete som utbildare i telekommunikation på Ericsson kom att älska kommunikationen mellan människor mer än kommunikationen mellan telefonstationer. Han började studera psykologi och tog examen som organisationskonsult.

I det egna företaget Vidare Organisationsutveckling har Tomas utbildat, föreläst, grupp- och ledarskapsutvecklat sedan 2001. Tomas är rankad Platinum Speaker. Platinum Speakers levererar med en storslagen tydlighet och ligger i toppskiktet av skickliga talare. Tomas har också 25 års träning i improviserad teater. Den bästa skolan för att utveckla samarbete, lyhördhet och kreativitet, enligt Tomas.

Metoder

Tomas varvar förståelsebyggande modeller med praktiska övningar. Men inte bara modeller och övningar. Lika viktigt är det att stanna upp, reflektera och få feedback. Först när du får upp ögonen för det du gör omedvetet, kan du välja att göra på ett nytt sätt. Det är vid medvetna vägval som vi växer på riktigt.

Tomas hjälper dig att vända blicken till det du redan kan så att du blir ännu tryggare där du står, och att upptäcka dina möjligheter till ditt nästa steg. Det handlar om upptäckarglädje och nyfikenhet. Lustbaserat lärande. När vi blir medvetna om våra inre drivkrafter blir det enklare att utvecklas på ett lustfyllt sätt. En av Tomas drivkrafter är lusten att underlätta kommunikation människor emellan.

Vad kunder säger om Tomas:

”Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntan trots att dessa var höga från början. Dagen var varierad, inkännande, begrundande och underhållande. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!” – Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån

Ytterligare tjänster

Tomas föreläser om arbetsglädje, feedbackglädje och chefsglädje och anlitas flitigt av företag, myndigheter, kommuner och regioner. Tomas visar vägen till arbetsplatsen du längtar efter. Mer om hans föredrag finner du på:
arbetsgladje.se

Kontakta Tomas:

tomas@arbetsgladje.se
070 810 36 36

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!