Tora Stridh

Om Tora

Tora Stridh är föreläsare, ledarskapscoach samt entreprenör. Hon specialiserar sig på att använda Virtual reality som verktyg till att skapa och bibehålla en bättre sammanhållning på arbetsplaten. Hon har arbetat i flera år med Virtual Reality i olika bolag och samarbetar pågående med stora märken som Facebook och Oculus VR där hon utvärderar och utbildar återförsäljare inom nya VR-lösningar på marknaden.

Metoder

Som föreläsare är Tora pedagogisk, kunnig och brinner för att arbetsplatsen – med hjälp av tekniken – ska bli en plats som symboliserar trygghet och glädje.
Hon specialiserar sig på att föreläsa om VR och dess sociala och samhällspåverkande funktioner och vad tekniken kommer att innebära för framtiden. Föreläsningarna handlar även om hur människor reagerar olika på nya immersiva metoder, samt hur dessa metoder kan användas i olika sammanhang till att både ändra relationer eller motivera en grupp.

Tora brinner för människan bakom arbetsidentiteten och den sociala rollen vi hamnar i, och hur denna kan påverkas med hjälp av VR.

Ytterligare tjänster

Tora driver företaget Vreact som med hjälp av en kombination av samarbetsövningar och immersiva uppleverser i Virtual reality arbetar med att stärka och utvärdera gruppdynamiken på arbetsplatsen. Till hjälp har hon föreläsare Gunnar Söderberg som kompletterar dessa kurser med sin långa erfarenhet som coach och breda kunskap inom gamification och arbetsglädje.
I samarbete med sitt andra bolag VR World och delägare Richard Muthwill skapar hon VR-lösningar för företag och erbjuder kurser, föreläsningar samt event.