fbpx
Logotyp

Clara Löfvenhamn

Om Clara

Clara är ledarskapsutvecklare och beteendevetare specialiserad inom ledarskap och organisation. Lägg till femton års arbetslivserfarenhet inom ledarskap, organisationsutveckling, försäljning, inköp, projektledning, Lean management och en kandidatexamen i journalistik så har du kompetensgrunden som hon står på. Clara har arbetat heltid som ledarskapsutvecklare sedan april 2017 i sitt egna bolag och är även diplomerad coach via ICF. Hennes drivkrafter är vetgirighet och vilja att skapa ett bättre, mer hälsosamt och jämställt arbetsliv för alla – inte bara för några få.

Metoder

Clara utvecklar morgondagens ledare genom att utbilda, stötta, utmana och inspirera både den som redan är chef och den som drömmer om att bli det. Hon har tre verksamhetsben: I det första anlitas hon som utbildare, föreläsare och workshopledare. I det andra som ledarskapscoach, mentor och chefsrådgivare. I det tredje digitala benet finns Bossbloggen, Facebook-gruppen Bossbrudar för kvinnor som är eller vill bli chefer samt podcasten Mentalt Starkt Ledarskap som hon driver tillsammans med den mentala tränaren Alexandra J.B.

Ytterligare tjänster

Ryggraden i hennes verksamhet – och där hennes resa mot entreprenörskapet började – är en av Sveriges få ledarskapsbloggar, Bossbloggen. Här skriver hon nästan dagligen både faktaartiklar och personliga inlägg om ledarskap, affärsliv, karriär och personlig utveckling, samtidigt som du som läser får följa med i hennes vardag som företagare. Hon erbjuder även föreläsningar inom bl a självledarskap, hållbart arbetsliv samt ledarskap för entreprenörer.

Vad kunder säger om Clara:

Clara är en naturbegåvning som på ett smart sätt fick oss i publiken att själva komma fram till hur vi skulle bli vår egen bästa chef. Hennes stora kunskap och stora engagemang gav oss alla en energikick i vårt vardag. Väldigt proffsigt framförande med bra återkoppling efteråt.”

— Helén Forssander, arrangör av Företagarboost

Kontakta Clara:

clara@bossbloggen.se
076 893 77 23

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!