fbpx
Logotyp

Vi är Förbättrings­verket

Vi är ett kluster av kompetens som verkar inom en mängd olika områden. Vi arbetar tätt ihop, men är utspridda över många olika delar av landet. Tack vare detta finns det alltid möjlighet att besöka dig och din verksamhet, var du än befinner dig i landet.

Tomas Eriksson

tomas@arbetsgladje.se
070 810 36 36

Tomas brinner för glädjerikt ledarskap och presentationer som åhörarna vill lyssna på. Tomas har grupp- och ledarskapsutvecklat sedan 2001. En av Tomas drivkrafter är glädjen i att se utveckling hos dig som kursdeltagare.

Vi tillbringar en stor del av vårt liv på jobbet. Låt oss göra det bästa av den tiden.

My Gross

my@mygross.se
070 799 36 51

Sedan 2005 håller My utbildningar och föreläsningar som är inspirerande, handfasta och konkreta. Hon hjälper företag att bli ännu bättre på att bygga långsiktiga relationer med sina kunder så att de väljer företaget om och om igen.

”Det är i mötet mellan säljare och kund som den magi som gör att kunderna väljer ett visst företag måste uppstå. Den magin kan och behöver uppstå om och om igen.”

Clara Löfvenhamn

clara@bossbloggen.se
076 893 77 23

Clara är ledarskapsutvecklare och beteendevetare specialiserad inom ledarskap och organisation. Hennes drivkrafter är vetgirighet och vilja att skapa ett bättre, mer hälsosamt och jämställt arbetsliv för alla och inte bara några få.

”Mitt driv är min nyfikenhet och vilja att skapa ett bättre, mer hälsosamt och jämställt arbetsliv.”

Tora Stridh

tora@vreact.se
076 80 210 44

Tora Stridh är föreläsare, ledarskapscoach samt entreprenör. Hon specialiserar sig på att använda Virtual reality som verktyg till att skapa och bibehålla en bättre sammanhållning på arbetsplaten. Hon har arbetat i flera år med Virtual Reality i olika bolag och samarbetar pågående med stora märken som Facebook och Oculus VR där hon utvärderar och utbildar återförsäljare inom nya VR-lösningar på marknaden.

”Arbetsplatsen borde vara en plats som representerar glädje, personlig utveckling och trygghet.”

Gunnar Söderberg

gunnar@forbattringsverket.se
073 965 98 38

Gunnar är expert på arbetsglädje för att öka produktiviteten och vinna personalens hjärtan. Han lär ut om personlig framgång och hur man når omöjliga mål tillsammans genom att skapa ett framgångsrikt klimat.

”Med mer kunskap kan vi ha mer kul på jobbet!”

Nathalie Töpperwien Blom

nathalie.tb@gmail.com
073 724 93 75

Nathalie har mer än tio års erfarenhet av att utbilda och processleda inom jämställdhet, inkludering, rättighets- och diskrimineringsfrågor.

”När alla blir bekräftade och inkluderande precis så som de är, först då kan de uppnå sin fulla potential vilket gynnar både individen, företaget och samhället”

Ola Wallström

ola@olawallstrom.com
0733 884 222

Ola är en uppskattade utbildare som engagerar deltagarna dels genom sina inspirerande föreläsnings-/utbildningspass, dels genom att deltagarna får genomföra upplevelsebaserade övningar där de själva får chans att praktiskt träna och öva på olika situationer. Övningar där Ola har
förmågan att få deltagarna att komma till självinsikt och öka sin förståelse för hur de själva och andra fungerar.

”Nya perspektiv på gamla sanningar kan vara den allra största skillnaden.”

Josefin Westborg

josefin@forbattringsverket.se
073 916 86 02

Josefin är speldesigner och projektledare och föreläser om spel och lärande.

”Jag hjälper dig skapa engagemang och lärande genom medskapande.”

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!