fbpx
Logotyp

Om Förbättrings­verket

All kompetens du behöver, samlad på ett och samma ställe.

Vi vet att det är annat än lönen som skapar engagerade medarbetare! Vi vet att när man trivs så jobbar man mer (utan att tycka det är ”jobbigt”), man får lojalare kunder och man minskar personalomsättning och sjukskrivningar. Alla arbetsplatser kan bli personalens drömjobb, men det kräver ständig förbättring, och vi hjälper dig dit. För att slippa studsa runt mellan utbildare och managementkonsulter, växla mellan coacher och jurister för hjälp av utköp av personal, så har vi samlat några av landets experter på att utveckla arbetsplatser. Enligt statistiken är vi engagerade mindre än tjugo procent av vår arbetstid, men det är det som vi kan hjälpa dig att förbättra.

Enskild kurs eller långsiktig, kreativ konsultering?

Förutom kurser så erbjuder vi också konsultering. Det innebär att du får ett team som hjälper just er att bli den bästa arbetsplats som ni kan bli! Utifrån dig, dina behov och visioner, tar vi fram en lösning som hjälper dig att nå dina mål. Vi använder oss av kreativa verktyg som skräddarsydda workshops, utbildningar och föreläsningar – enklare och roligare än bara rådgivning.

Minska sjukskrivningar och öka vinster

Vårt mål är att minska sjukskrivningar, personalomsättning och öka vinster och produktivitet, genom att skapa Sveriges bästa arbetsplatser tillsammans med våra kunder! Förbättringsverket finns för att skapa hållbara arbetsplatser där alla är delaktiga och kan prestera och må på topp. Oavsett om du hakar på en av våra föreläsningar eller väljer oss som samarbetspartner, så gör vi arbetslivet bättre genom att göra det mer kul!

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!