fbpx
Logotyp

KURS:

Digitala möten och event

Om kursen

Från konsert till konferens, allt har ställts om till att behöva fungera digitalt. Vi har varit med om en uppsjö av alla möjliga exempel – från bra till rent usla exempel. Istället för att du ska behöva gissa dig fram till vad du ska göra, och riskera att allt känns billigt och opedagogiskt, erbjuder vi denna kurs som ger dig teorin om hur du planerar allt från inloggning till breakout-rum.

Digitala event behöver inte vara sämre än analoga, men de behöver vara annorlunda. Det innebär inte att all din tidigare planering är bortkastad, men den behöver designas om från grunden. Vi går från en övergripande nivå till en extremt praktiskt. Vi hjälper dig med att välja lämplig kanal – om du t.ex. ska skapa en digital happening eller om du snarare ska göra en tv-produktion eller kanske ge ut en podd istället. Du får sedan verktygen du behöver för att hantera kanalen.

Kursens fokus ligger på att skapa så bra livesända event som möjligt! Kursen är framtagen av Förbättringsverket som vidareutbildning för eventbranschen.

Efter kursen kommer du vara trygg i att kunna planera digitala event. Vi kommer hjälpa dig att sätta dina mål och att nå dem – och därigenom höja dina deltagares upplevelser. Du ska inte behöva chansa på vad som kommer bli ett bra digitalt event, utan du ska veta det.

Kursinnehåll:

  • Retorik som skapar uppmärksamhet – ”går igenom rutan”
  • Hur ni skapar interaktivitet i digital kommunikation
  • Vilka roller som finns i en digital produktion
  • Hur du går från föreläsning till mingel
  • Hur du coachar andra att bli bra online

Praktisk information

Kursen är två halvdagars digitala event på Zoom.

När?

Anmäl ditt intresse nedan så återkommer vi med information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Det du behöver är en ostörd plats, en dator och ett stabilt nätverk. Du behöver en kamera och mikrofon så vi kan se och höra varandra (datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad:

7 500 kr ex moms 

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!