fbpx
Logotyp

Förbättrad

med hjälp av lekifikation

Hur kan en mobbad nörd med lågt självförtroende blomma ut till att vara självklar och orädd på scen, helt ensam framför tusentals personer åt gången? En personlig resa om att upptäcka sig själv, samla ny kunskap och ha lite tur. Men också om hur du kan ha samma tur.

Inspiration om hur du kan arbeta för ett bättre liv med enkla knep hämtade från forskningen, affärsvärlden och spel. Allt startar i att du ska ha ett mål.

Vi går igenom hur du skapar en struktur för ditt liv och vilka effekter det kan få, lite som en affärsplan för livet. Du får med dig bra och nyttiga frågor som hjälper dig att växa som människa.

Den här föreläsningen hjälper dig också med din karriär. Målet är att du ska hitta din metodik för att hamna rätt och våga flytta på dig när jobbet inte längre utmanar dig. Och hur du som arbetsgivare skapar ett team där alla vill vara självgående och presterar på topp.

 

Detta är ingen sekt eller guru, men vi undersöker deras tekniker och ser vilka du kan använda för att göra gott i ditt och andras liv. Du väljer själv vad du vill ta med dig, tryggt förvissad om att du är bäst i världen på att vara just du – en insikt som bara den i sig kommer leda till mycket bättre resultat.

Ur innehållet:

    • Gör en plan för framgång – minst!
    • Inspiration från spel och lek
    • Misstagen du kan undvika
    • Nyfikenhet och Nudging
    • Modeller för mer lycka i livet och på jobbet

Praktisk information

Inspirationsföreläsning med föreläsningsproffset Gunnar Söderberg

Skriv nedan för en offert!

 

Intresseanmälan

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!