fbpx

Lär er allt om att skapa ökad försäljning

Föreläsare inom sälj som är med på er utveckling


Låt er inspireras och få nya kunskaper genom kompetenta föreläsare inom försäljning. Utbildningen leder er på rätt väg mot ökade intäkter och en starkare tillväxt. Här möter ni sälj och kundbemötande på en helt ny nivå och som dessutom skapar värde för er organisation. Våra föreläsare inom ämnet motiverar och inspirerar i mängder och har alltid fokus på er personliga utveckling.   

 

På Förbättringsverket är vi flexibla och kan erbjuda föreläsning inom framgångsrik försäljning på både plats, distans och inte minst event och kick offer. Föreläsningen anpassas efter dina önskemål. 

Tomas Eriksson

My Gross

Clara Löfvenhamn

Tora Stridh

Gunnar Söderberg

Nathalie Töpperwien Blom

Josefin Westborg

Lina Bodestad

En del i er förbättringsresa!

Genom inspirerande och motiverande föreläsning tar ni del av värdefull kunskap om tillväxt och ökad försäljning. Det är något som berör alla som har mer eller mindre ansvar för kunder. Efter föreläsningen lämnar ni med en tydlig förståelse för helheten, flera konkreta tips och blir de bästa säljarna på marknaden.  

Läs mer om vår föreläsning om försäljning här nedan!

Föreläsning som skapar ökad försäljning och tillväxt

Försäljning är kärnan i all kommersiell verksamhet. Finns det ingen fungerande säljorganisation har ett företag mycket svårt att överleva. Föreläsning om försäljning kan innebära mycket, allt från inspirerande och motiverande introduktion till nyblivna säljare till en mer djupgående fortsättningskurs för erfarna säljare. Tillsammans med engagerade föreläsare erbjuder vi organisationer föreläsningar om sälj, som inte bara ger mer energi utan även stärker varje medarbetares syn på sin egna förmåga.

 

My & Gunnar – våra briljanta föreläsare inom sälj

Hos oss på Förbätrringsverket är det My Gross och Gunnar Söderberg som håller i alla föreläsningar om försäljning. Med fler föreläsare inom ämnet blir ni ännu bättre. Direkt efter avslutat föredrag kommer ni märka stor skillnad och kan redan då börja leverera framgångsrika resultat. 

Vi erbjuder också en intensiv utbildning inom sälj. Utmärkt för dig som vill lära dig ännu mer om försäljning och stärka din egen utveckling. Läs mer om säljcamp med Gunnar och My.

 

Rätt utveckling till goda affärer

Med föreläsning inom försäljning blir du delaktig i nya motiverande övningar, kända ifrån hela världen. Vi tränar tillsammans avslutsteknik, förhandling och analys av kunder. Övningar varierat med fakta skapar bra möjlighet till effektivt lärande om hur vinsten alltid kan maximeras. För att göra goda affärer och bra resultat är det viktigt med rätt uppbyggnad av team och ett engagerat samarbete mellan avdelningar i organisationen. Vi lär dig allt för att utvecklas till en ny nivå.

Bli en ännu bättre arbetsplats!

Med utökade säljkunskaper kan du utvecklas och ta nästa steg i karriären. Vi tror på förbättring och skapar tillsammans med dig en säljare i världsklass. Här kan du uppnå din fulla potential, vi hjälper dig hela vägen. 

Vi erbjuder många varierade och viktiga föreläsningar, utbildningar och kurser som alla har gemensamt att vilja skapa härliga arbetsplatser där medarbetare trivs och kan leverera goda resultat. Tillsammans med dig kan vi utvecklas och skapa en bättre arbetsplats!

 

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!