fbpx

Förbättra era föredrag med föreläsare utbildning

Förverkliga drömmen om att föreläsa

Har du en dröm om att vilja föreläsa, utbilda eller tala professionellt? Vi håller utbildning där vi kan stärka er organisation och erbjuda utbildning som gör er till kompetenta föreläsare. Här finns en start för alla, oavsett om du är helt oerfaren som föreläsare eller har kommit lite längre i din karriär som föreläsare. 

Med vår flexibilitet kan vi erbjuda utbildningen till föreläsare både på plats i flera städer eller över en digital plattform. Välj vad som blir bäst för dig och din organisation.

 

Tomas Eriksson

My Gross

Clara Löfvenhamn

Tora Stridh

Gunnar Söderberg

Nathalie Töpperwien Blom

Josefin Westborg

Lina Bodestad

Starta förbättringsresan här!

Vår styrka är att alltid se förbättring, även när andra ser motgångar. Vi tror att alla kan nå förbättring, både i sig själv och av organisationen du arbetar i. Med vår hjälp kan du alltid känna dig trygg. Vi hjälper dig med din förbättring och erbjuder utbildningar som gör skillnad för dig och ditt team.

Stärk ditt föredrag med föreläsare utbildning

En föreläsare är en person som anlitas för att berätta om något, vanligtvis ett ämne som personen vet mycket om. En expert på något som vill dela med sig av sin kunskap till de som lyssnar. Har ni ett ämne ni gärna skulle vilja föreläsa om på ditt företag, men kanske känner er osäkra på hur ni föreläser? Vi finns här och utbildar er så att ni kan känna er mer trygga till att börja hålla föreläsningar. För att fånga intresset hos de som lyssnar bör en föreläsning vara en bra mix av underhållning och information för att fånga publikens intresse. 

Vi har många företag och medarbetare som vill stärka och förbättra sina kunskaper när det kommer till att hålla föreläsningar. Välkomna ni också. Vi håller i utbildning där ni får hjälp att utveckla er föreläsningskarriär.

 

 

 

Tillsammans skapar vi bättre föreläsningar

Målet med vår föreläsare utbildning är att ni ska känna er mer trygga och säkra i att hålla föreläsningar. Vi ger er flera värdefulla tips och verktyg som gör att ni blir bättre på att skapa lyckade föreläsningar. Vi på Förbättringsverket kan tillsammans med er förbättra, förenkla och framförallt göra det så mycket roligare med att föreläsa. 

För en bättre arbetsplats!

Med rätt utbildning, tips och verktyg skapar ni flera lyckade föreläsningar. Du skapar förbättring hos dig själv. Hos oss kan du välja att djupdyka inom många områden. Här finns så mycket mer än endast vår föreläsare utbildning. Vårt syfte är att skapa hållbara arbetsplatser med engagerade medarbetare. Tillsammans med er skapar vi en bättre arbetsplats!

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!