fbpx

KURS:

Framtidens ledarskap

Om kursen

För att bygga hållbara team och organisationer måste du förstå innovationskultur, inkludering och digitalisering. Därför finns kursen Framtidens Ledarskap. Vi möts online i ett utbildningsformat som ger dig utrymme för reflektion och erfarenhetsutbyte.

I denna kurs får du, tillsammans med utbildare inom olika ämnesområden och andra ledare, tid att reflektera och diskutera kring högaktuella frågor kopplat till ledarskap idag och i framtiden. Du får tillgång till ett digitalt utbildningsmaterial och en LinkedIn-grupp där du får möjlighet att ytterligare fördjupa din kunskap.

Denna kurs passar dig som vill:
– utveckla dig som ledare
– få insikt i vad som krävs av ledare i en föränderlig omvärld
– generera lärdomar tillsammans med andra ledare
– få konkreta verktyg att tillämpa i din organisation/ditt team

Efter kursen har du tillgång till konkreta verktyg och förståelse och perspektiv för att arbeta med ditt ledarskap kopplat till digitalisering, inkludering, och innovationskultur.
Du har fått andra ledares perspektiv på dina utmaningar och idéer på hur du kan ta nästa steg med dessa.
Du har fått en bättre förståelse för hur omvärldens snabba förändringstakt påverkar organisationer.

Kursinnehåll

  • Tillfälle 1: INTRODUKTION TILL INNOVATIONSKULTUR med Mathilda Hult och Fanny Bergström Buller som kommer ge oss verktyg för tillit, lärande och nyfikenhet.

  • Tillfälle 2: INKLUDERANDE LEDARSKAP med Pernilla Alexandersson: Vad menas egentligen med ”inkluderande ledarskap” och vad har det med digital transformering att göra?

  • Tillfälle 3: DIGITAL TRANSFORMATION OCH AGIL 2.0 med Jesper Hagberg. Under detta tillfälle kommer vi att belysa vad som faktiskt händer runt omkring oss och hur vi kan skapa försprång i den digitala kapplöpningen.

  • Tillfälle 4: MIN ROLL SOM LEDARE I FRAMTIDEN med Gunnar Söderberg. Hur känns det att vara ledare i tider av stora förändringar? Vad kan du ha för knep för att leda människor som behöver vara snabbare, kreativare och mer självständiga?

  • Tillfälle 5: LÄRANDE med Mathilda, Fanny, Pernilla, Jesper och Gunnar: Här samlas vi alla i ett gemensamt samtal med fokus på lärande. Du får förståelse för olika modeller för att arbeta med lärande och reflektera kring vad du har lärt dig under utbildningen. Och vad vill du utveckla framåt?

Praktisk information

Kursen består av fem kurstillfällen och genomförs under fem veckors tid. Utbildningstillfällena är två timmar långa med uppgifter som uppmuntrar till att tillämpa de nya kunskaperna på arbetsplatsen, i teamet och eller i uppdrag och projekt.

När?

Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Det du behöver är en ostörd plats, en dator och ett stabilt nätverk. Du behöver en kamera och mikrofon så vi kan se och höra varandra (datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad

7500 kr exkl. Moms

Framtiden är redan här – anmäl dig nu!

Kontakta oss

073 965 98 38
hej@forbattringsverket.se

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!