fbpx
Logotyp

KURS:

Framtids­säkrad säljare

Om kursen

Världens äldsta yrke i en ny tid. Nu behöver vi öka tempot och lägga i en till växel. Det är dags att skaffa verktygen för att bli en ännu bättre säljare och framför allt en grym sådan, trots att vi kanske inte får göra besök ute hos kunderna.

Under Corona måste vi tänka nytt. 2020 befann vi oss plötsligt på en helt ny marknad. En digital resa som redan hade börjat, gick plötsligt supersnabbt. Även om det till stor del även är samma gamla sälj, så behöver vi under och efter Corona tänka om och nytt. Vad gör vi när de flesta personliga mötena blir digitala och hur ser vi till att vi är vi redo om det sannolikt fortsätter vara så?

Den här kursen ger dig verktygen! I den här kursen berättar vi hur du säljer ännu bättre i tider när kunderna kan vara extra oroliga – och när det kan vänta en lågkonjunktur runt hörnet. Du får lära dig vilken säljteknik som verkligen är evig och vad vi behöver ändra på. Hur skiljer sig ett videomöte från ett fysiskt möte? Kan man ta avslut över LinkedIn? Var hittar du kunderna och hur läser du av dem, när du inte kan åka ut? Kanske kan du få dem att komma till dig? Vi ger dig aktuella verktyg för att förbli en grym säljare, både under och efter osäkra tider.

Kursen kommer att avslutas med en certifieringsuppgift och vi kommer även att arbeta med kursdeltagarnas nätverk efter kursen, för vi vet att det finns ett ständigt lärande där era erfarenheter också kommer vara viktiga.

Efter kursen kan du titulera dig som Certifierad Framtidssäkrad Säljare. Du blir en säljare som känner sig trygg även i osäkra tider.

I denna kurs så hjälper de erfarna säljarna och föreläsarna My Gross och Gunnar Söderberg dig att anpassa det du redan kan och har till en ny tidsålder. Vi utlovar massor med inspiration och handfasta, konkreta tips.

Rubriker ur kursinnehållet:

  • Kundmöten online
  • Var och när du tar avslutet bäst i 2020-talet
  • Säljsamtal i chatt, mail och telefon
  • Dagens nya tajming, när når du kunden som jobbar hemma
  • Sociala medier, vad är säljarens ansvar
  • Säljövningar i digital form

Praktisk information

Vi ses digitalt vid två tillfällen och mellan dessa har du en uppgift för reflektion och övning. Vi jobbar mycket med interaktion och har begränsat antalet för att maximera ert lärande.

När?

Kursen är två heldagar. Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Det du behöver är en ostörd plats, en dator och ett stabilt nätverk. Du behöver en kamera och mikrofon så vi kan se och höra varandra (datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad:

12.500 kr ex moms

Framtiden för försäljning är redan här – anmäl dig nu!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!