fbpx
Logotyp

Gunnar Söderberg

Om Gunnar

Gunnar Söderberg är föreläsare, moderator och författare. Han har lång erfarenhet av att arbeta med organisationer och arbetsrätt. Som föreläsare har han bl.a varit moderator på Nordisk Fritidskonferens och blivit inbjuden att föreläsa om karriärfrågor på Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg. I grunden är han utbildad kommunikatör och har kryddat sin examen med ledarskap och vetenskapsteori. Gunnar har själv varit chef, vilket gjort honom lyhörd gentemot en grupp och ansvarstagande för teamets väg framåt.

Metoder

Gunnar har jobbat med karriärrådgivning, arbetsrätt och grupputveckling tillsammans med människor från en mängd olika branscher. En metod han använder sig av är av så kallad Gamification där man tar inspiration från spel-världen in till arbetsmiljön för att positivt påverka atmosfären och resultaten. Gamification är inte bara effektivt och visat sig ha framgång i att fungera som ett pedagogiskt och metodiskt verktyg, men har något av det senaste och mest uppskattade inom många branscher för tillfället.

Gunnar är också kunnig om hur man behåller lugnet i stressade situationer och är expert på stresshantering. Han lär ut tekniker och verktyg för hur man löser pressade situationer men också hur man undviker att hamna i dem från första början. Gunnar är även en uppskattad moderator och konferencier som ger insiktsfulla råd i hur man lyckas med det perfekta eventet. Han är också väldigt intresserad av hur vårt psyke fungerar och lär ut hur man kan träna sin hjärna på bästa sätt.

Vad kunder säger om Gunnar:

”Gunnar är väldigt professionell, trevlig, lösningsfokuserad och bra på att anpassa sig till olika situationer. Han är bra på att bedöma när han ska ta täten och när han ska låta deltagarna ta större plats.” – Samuel och Malin, Idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs Stad

Ytterligare tjänster

Gunnar erbjuder tjänster som moderator och utbildare via sin hemsida:
gunnarsoderberg.se. Han erbjuder även föreläsningar inom bl a arbetsglädje, gamification och arbetsrätt.

Kontakta Gunnar:

gunnar@forbattringsverket.se

073-965 98 38

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!