fbpx
Logotyp

Inkluderande ledarskap 

En kurs egentligen om produktivitet och tjäna massa pengar. För det är vad som är den mest troliga effekten av att mer systematiskt tilla på er inkludering. Nu för tiden är även ett genuint arbete med sitt varumärke som arbetsgivare också en självklarhet och det räcker inte med att stanna vid ytan och arbeta med lite dokument i personalhandboken. Du behöver vänja dig vid att för att få de bästa kandidaterna arbeta på djupet med inkludering. 

Den här kursen har fokus på att gå in på hur det sker i praktiken. Vi repeterar såklart grunderna från lagen och vad du vinner på det, men för att du ska uppnå bäst resultat på just din arbetsplats tittar vi på vad du kan göra i praktiken. 

En stor bit är att arbeta med att skapa grunderna för en mer inkluderande och effektiv arbetsplats, där alla känner sig välkomna. 

Att träna sig i att förstå de andra och sig själv och de normer vi alla förhåller oss till samt navigera i inkluderingsarbetet med målet självorganiserande inkludering är både spännande och utmanande. Vi ger er två dagars  utbildning med praktiska övningar som du får testa i din egen organisation. 

Rubriker ur kursinnehållet:

  • Hur funkar hjärnan och hur uppdaterar vi våra filter?
  • Fakta, siffror, lagar och kontext
  • Garfika (lugn, vi berättar vad det är på plats)
  • Jakten på normerna
  • Verktygslåda för systematiskt likebehandlingsarbete 

Praktisk information

Två heldagar i Stockholm, Göteborg eller Malmö i första hand.

När?

Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum. 

Var?

Stockholm, Göteborg, Malmö (andra kursorter kan förekomma vid förfrågan)

Kostnad:

12.500 kr ex moms

Anmäl dig nu!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!