fbpx
Logotyp

Inkluderande ledarskap 

Den här kursen handlar om inkludering, dvs produktivitet och vinst. Det är nämligen den mest troliga effekten av att mer systematiskt arbeta med inkludering. Nu för tiden är ett genuint arbete med sitt varumärke som arbetsgivare en självklarhet. Det räcker inte med att stanna vid ytan och arbeta med lite dokument i personalhandboken. För att få de bästa kandidaterna att vilja arbeta hos er och vara kvar behöver du arbeta på djupet med inkludering. 

Den här kursen har fokus på att gå in på hur detta sker i praktiken. Vi repeterar grunderna från lagen och varför och hur detta är viktigt för dig, men för att du ska uppnå bästa resultat på just din arbetsplats tittar vi på hur du kan omsätta detta i praktiken och inte enbart i teorin. 

Du kommer att fått träna dig i att förstå de andra, dig själv och de normer vi alla förhåller oss till. Vi kommer  navigera i inkluderingsarbetet med målet självorganiserande inkludering vilket är både spännande och utmanande. Vi ger er två dagars  utbildning med praktiska övningar som du får testa i din egen organisation. 

När kursen är avslutad kommer du att ha grunderna för en mer inkluderande och effektiv arbetsplats, där alla känner sig välkomna. 

Rubriker ur kursinnehållet:

  • Hur funkar hjärnan och hur uppdaterar vi våra filter?

  • Fakta, siffror, lagar och kontext

  • Garfika (lugn, vi berättar vad det är på plats)

  • Jakten på normerna

  • Verktygslåda för systematiskt likebehandlingsarbete

Praktisk information

Två heldagar i Stockholm, Göteborg eller Malmö i första hand.

När?

Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum. 

Var?

Stockholm, Göteborg, Malmö (andra kursorter kan förekomma vid förfrågan)

Kostnad:

12.500 kr ex moms

Anmäl dig nu!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!