fbpx
Logotyp

KURS:

Sälj, marknad och kreativa företag

Lyckas med ditt kulturella företag!

 
En kurs om sälj, marknad och att driva ett företag inom kreativa och kulturella näringar. Från att vara en hobby eller en bisyssla, till att kunna vara något som du lever på. Eller från att överleva på din passion till att faktiskt kunna leva på den.
 
Denna kurs är anpassad för och inriktat specifikt på företag inom kulturella och kreativa näringar och vårt främsta fokus är att du ska få verktygen inte bara för att räkna på din verksamhet utan även hur du säljer den och vet vilka val du behöver göra.
 
Det här är en grundkurs, du behöver inga tidigare kunskaper, men flera som drivit kreativa verksamheter har tidigare gått tidigare versioner och fått många förnyade kunskaper. Efter kursen kommer du ha en plan för hur du kan driva din verksamhet och vilka steg du behöver prioritera.
 
Det här är starten för att du nästa år ska öka omsättningen och inkomsten i ditt företag. Kursen leds av Gunnar Söderberg som själv har drivit verksamhet inom stand up och speltillverkning, men i huvudsak arbetar med utbildning inom bland annat försäljning och företagande hos Förbättringsverket.
 
Kursen är ett samarbete med Brewhouse Inkubator som erbjuder affärsutvecklingsstöd till startups inom kreativa näringar med fokus på musik, scen och ny teknik.

Kursen innehåller 

  • Prissättning 
  • Säljteknik 
  • Marknadsföring 
  • Hemsida och sociala medier 
  • Affärsplan

Praktisk information

Kursen är två heldagar på plats i Göteborg.

När?

Datumen är anpassade efter dig som är i startfas eller har ditt kulturella företag som en sidoinkomst för stunden och vi lägger tiderna därför på helger. Nästa tillfälle är  26-27 november. 

Anmäl ditt intresse nedan så återkommer vi med information om datum.

Var?

Brewhouse lokaler i Gårda

Kostnad:

3 900 kr ex moms 

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!