fbpx
Logotyp

KURS:

Modern kommunika­tion

Om kursen

Från det verbala till det digitala. Vi har fått många fler missförstånd för att vi byter kanaler – några som vi inte ens märker. Från videomöten där folk tappar uppmärksamheten, till stora gräl för att något skrev något som missuppfattades på intranätet eller gav ett otydligt omdöme på Facebook. 

I den här kursen går vi igenom vad som passar bäst för Zoom, YouTube, LinkedIn, Instagram och alla de andra kanalerna. Du får öva både praktiskt och teoretiskt och lära dig varför du ska göra på olika sätt. Vi berättar även hur du kan hålla dig uppdaterad under den spännande och ständigt föränderliga resan i modern kommunikation. 

I dag så räcker det inte med att vi bara är bra på ett sätt att kommunicera, den som skriver infomail behöver ofta också vara den som berättar samma sak. Den som håller möten behöver också kunna visa sig på ett bra sätt på sociala medier. Och konstnären behöver beskiva det den gör både i skriven text och i tal. Vi är alla bättre i något av formaten och den här kursen vänder dina svaga sidor till styrkor. 

Kursen är två heldagar online och i och med det så visar vi att det visst går utmärkt att ha heldagsmöten på nätet, så länge designen, upplägget, är bra. Och det får du lära dig genom denna kurs.

Kursen passar alla som behöver kommunicera via nätet, men som är mer vana vid att kommunicera i analoga kanaler. T.ex. säljare, marknadsförare, föreläsare, chefer m.fl.  

Efter kursen kommer du ha stärkt ditt varumärke och blivit tydlig i din kommunikation. 

Kursen är framtagen av Förbättringsverket för kund som var så nöjd att vi genast la upp den som en öppen kurs. Vi blandar teori med praktik vilket gör att du kommer se goda resultat direkt. 

Rubriker ur kursinnehållet:

  • Retorik för att gå igenom rutan
  • Interaktivitet i digital kommunikation
  • Skriva för nätet och tonalitet
  • Bildsättning och bildens kraft i digitala kanaler
  • Bygg din bästa hemmastudio med små medel

Praktisk information

Kursen är två dagar på Zoom. 

När?

Anmäl ditt intresse nedan så återkommer vi med information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Det du behöver är en ostörd plats, en dator och ett stabilt nätverk. Du behöver en kamera och mikrofon så vi kan se och höra varandra (datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad:

4.900 kr ex moms.

Anmäl dig nu!

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!