fbpx
Logotyp

Ola Wallström

Om Ola

Ola är en uppskattade utbildare som engagerar deltagarna dels genom sina inspirerande
föreläsnings-/utbildningspass, dels genom att deltagarna får genomföra upplevelsebaserade övningar där de själva får chans att praktiskt träna och öva på olika situationer. Övningar där Ola har förmågan att få deltagarna att komma till självinsikt och öka sin förståelse för hur de själva och andra fungerar.


Civilekonom som lämnade karriären som marknadschef på tidningen Affärsvärlden för att utbilda andra. Han har nu under mer än 20 år jobbat med företag från många olika branscher, kommuner, idéburna organisationer och fackförbund. Har bland annat hjälpt över 600 entreprenörer att förverkliga sina idéer och har coachat över 100 företagsledare. Han är även rankad som en Gold+ speaker i sitt föreläsande.

Metoder

Ola varvar enkla, tydliga modeller med upplevelsebaserad inlärning i praktiska övningar. Detta för att deltagarna själva på riktigt ska uppleva hur förändring kan skapas.
Det gemensamma är att han utgår ifrån människan oavsett vilken bransch det handlar om, då organisationer består av människor. Genom att han bidrar till att skapa trygga, självgående och nyfikna individer påverkar det i sin tur organisationerna positivt.
Hans förmåga att skapa en trygg stämning i rummet lägger grunden för att deltagarna ska känna sig lugna och motiverade att lära sig mer för att kunna utveckla sig själva. Han får ofta höra att han är tydlig, rak i sin kommunikation och samtidigt varm och lyhörd. Nyfikenhet, medkänsla och mod är ledorden som genomsyrar hans utbildningar.

Vad kunder säger om Ola

”Den klart mest inspirerande föredragshållaren som jag har upplevt. Hans sätt att engagera oss deltagare i praktiska övningar har varit jättekul. En av få utbildningar där man efter flera veckor fortfarande tänker på hans tips till förbättringar. Jag längtar till nästa utbildningsdag. Vill ni bli berörd – boka Ola.”
– Mats Lindfors, Martinsons Såg AB

Ytterligare tjänster
Han är van att föreläsa och utbilda inom: Självledarskap, Stresshantering, Presentationsteknik, Affärsmannaskap och entreprenörskap, Operativt ledarskap, Försäljning och förhandlingsteknik

Kontakta Ola:

ola@olawallstrom.com
0733 884 222lina.bodestad@gmail.com

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!