fbpx
Logotyp

Kurs i kunskap till att leda i förändring

Digital kurs över en dag – delta var du än är!

På kursen leda i förändring når vi förbättring och utvecklas tillsammans. Här finns all kompetens du behöver, samlad på ett och samma ställe. Vi sitter på stor kunskap och många års erfarenhet inom just förändringar. I den här kursen fokuserar vi på att stärka ditt ledarskap i förändring.

Kursen är en heldag via Zoom så du kan delta oavsett vart du befinner dig!

Tomas Eriksson

My Gross

Clara Löfvenhamn

Tora Stridh

Gunnar Söderberg

Nathalie Töpperwien Blom

Josefin Westborg

Lina Bodestad

Starta din förbättringsresa med oss!

När andra ser utveckling, förändring eller omorganisering så ser vi det som förbättring. Förbättring kan göras för att skapa mer engagemang bland medarbetarna eller för att kunna undvika och hantera stress på ett bättre sätt. Vi tror på förbättring och vill att alla ska förbättras. Oavsett behov, är du alltid i trygga händer hos oss. 

Boka in dig på kursen i formuläret nedan!

Praktisk information

När?

Kursen är en heldag. Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Du behöver sitta på en ostörd plats, ha bra internetuppkoppling samt ljud och kamera så vi kan se och höra varandra. (Datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad

2.900 kr ex moms.

Anmäl dig nu!

Vi hjälper er nå bättre ledarskap i förändring

Kursen handlar om metoden av att få med sig människor i ny riktning.

Vi fastställer hur vi på bästa sätt kan leda människor i förändring och få medarbetare att lyssna till idéer och se möjligheter istället för problem. Vi delar här med oss av tips och knep för hur du som ledare kan få med dig dina medarbetare i förändringar och därmed bli en bättre arbetsplats.

Att leda i förändring leds av My Gross som lär er allt ni behöver veta om ämnet. Tillsammans går ni igenom metoder som bygger på hur vi vinner människors respekt, lyssnande och deltagande.

Så blir ni Sveriges bästa arbetsplats!

Genom att leda förändring och bidra till bättre utveckling kan vi tillsammans skapa Sveriges bästa arbetsplatser. Målet med vår utbildning ledarskap förändring är att öka produktivitet och vinster samtidigt som vi minskar sjukskrivningar och personalomsättning.

Vi erbjuder så många fler utbildningar än: att leda förändring. Alla utbildningar har gemensamt att skapa hållbara arbetsplatser där varje medarbetare är delaktig, kan prestera sitt bästa och samtidigt må bra. Tillsammans med dig som kund gör vi arbetslivet bättre!

Lär känna My Gross

Mys resa började med att hon blev en av de första anställda på butikskedjan Ordning & Reda, till att där lära upp franchisetagare och leda nyöppning av butiker världen över, vara produktchef, inköpare, formgivare och slutligen landa som marknadschef. En stark och naturlig utveckling med kunden ständigt i fokus. My har därefter arbetat som både cityledare för Hötorget City och som marknadschef för Skärholmen Centrum. Att driva förändringsprocesser kan kort och koncist sammanfatta Mys arbetsliv.

På Förbättringsverket hjälper My verksamheter att stärka sitt varumärke och samtidigt öka sin försäljning. Det görs genom att styra inspirerande föreläsningar och kurser. Med ett härligt engagemang är det svårt att inte hänga med i Mys tempo. Hon är en lika god lyssnare som problemlösare och sätter sig in i varje verksamhet och hjälper er nå målen kring att leda i förändring.

 

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!