fbpx

KURS:

Leda i förändring

Om kursen

Att få med sig människor i en ny rikting

Hur gör vi när vi behöver få med oss människor att byta riktning? Hur gör vi när en grupp inte ser sig som en grupp? Hur gör vi få att få människor att lyssna till nya idéer och faktiskt ge dem en chans? Det här är en kurs full av riktiga historier, tips och knep för att i ledande position lyckas med ovanstående. Kursen leds av My Gross och hon kommer lära ut enkla, begripliga metoder för att vinna människors respekt, lyssnande och så småningom deltagande. Varenda metod My kommer att berätta om har hon själv använt och lyckats med.


Presentation My Gross

En närmare titt på My Gross CV visar en resa som börjar med hur hon blir en av de första anställda på butikskedjan Ordning& Reda, till att där lära upp franchisetagare och leda öppnandet av butiker runt om i värden, vara produktchef, inköpare, formgivare och slutligen landa som marknadschef. En lika stark som självklar utveckling och alltid med kunden i fokus. Via jobbet som cityledare för Hötorgscity inne i Stockholm, fick My sedan förtroendet att bli marknadschef för Skärholmen Centrum. Uppdraget var att vända det krisande köpcentrumet och hitta en gemensam riktning för butikerna, något som My och teamet gjorde med bravur. Hela sitt yrkesliv har hon jobbat med förändringsprocesser.

I dag hjälper My företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning, hon håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch, och My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig. 

Med sitt enastående engagemang är det svårt att inte ryckas med i Mys tempo. Hon är en lika intensiv lyssnare som entusiastisk problemlösare. Hon är lyhörd, medryckande, karismatisk och kul.

Praktisk information

När?

Kursen är en heldag. Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen ges online på den digitala mötesplattformen Zoom. Du behöver sitta på en ostörd plats, ha bra internetuppkoppling samt ljud och kamera så vi kan se och höra varandra. (Datorns inbyggda mikrofon och kamera brukar funka fint!)

Kostnad

2.900 kr ex moms.

Anmäl dig nu!

Kontakta oss

073 965 98 38
hej@forbattringsverket.se

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!