fbpx

Anpassa dig efter ledarskap på distans

Förstärk ditt ledarskap på distans genom utbildning

De senaste utmaningar som vi har ställts inför har bidragit till att vi är mer utspridda än någonsin i vårt arbete. Det ledarskap som vi tidigare haft behöver nu utvecklas och förbättras för att kunna inspirera medarbetare och leda på distans. I ett ledarskap på distans får du som ledare nya krav på dig och även dina medarbetare. I vår utbildning förbereder vi dig och gör dig redo för ditt nya ledarskap. 

Ledarskap på distans är en intensiv och inspirerande utbildning som vi kan erbjuda både på distans genom en digital plattform och på plats i utvalda städer. 

 

Tomas Eriksson

My Gross

Clara Löfvenhamn

Tora Stridh

Gunnar Söderberg

Nathalie Töpperwien Blom

Josefin Westborg

Lina Bodestad

Din förbättring börjar här!

Vi arbetar alltid med att se något som förbättring istället för utveckling och motgångar. Vi tror att alla företag och medarbetare kan nå förbättring. Med vår hjälp kan du alltid känna dig trygg. Vi hjälper dig komma igång med din förbättring och erbjuder utbildningar som gör skillnad för ditt ledarskap och för dig och ditt team.

Värdefulla tips om att ledarskap på distans

När vårt ledarskap förändras och vi istället ska börja med något nytt, förändras också kraven på oss. Både när det kommer till arbetssätt, uppdrag, mål och kommunikation, feedback, uppföljning men också tekniska förutsättningar. Vi behöver vara flexibla och kunna anpassa vårt ledarskap för att skapa engagemang och trygghet för medarbetare som vi nu leder på distans.   

Det är viktigt att ett ledarskap på distans behovsanpassas efter varje organisation, team och medarbetare. Det blir nödvändigt med en strategi för hur all kommunikation ska ske. Vid arbete på distans behöver varje medarbetare en tydlighet kring uppdrag, mål och förväntningar. 

Vi har lösningen som anpassas efter ledarens utmaningar, förväntningar och mål. Det är i form av en djupgående utbildning som snabbt ger dig färdiga kunskaper och tips om ledarskap på distans. Vårt mål med utbildningen är att utmana, skapa erfarenhet samt se förbättring. 

Läs mer om att leda på distans. 

 

Tillsammans förbättrar vi ledarskapet!

Målet med vår utbildning är att ni ska känna er mer trygga och säkra i att leda era medarbetare när de arbetar hemifrån. Vi ger er flera värdefulla tips och verktyg som gör att ni kommer bli bättre på att skapa engagerade och ambitiösa team. Vi på Förbättringsverket kan tillsammans med er förbättra, förenkla och framförallt göra det mycket roligare med ledarskap på distans.

Vi blir en bättre arbetsplats!

Med rätt utbildning, tips och verktyg skapar ett mer framgångsrikt ledarskap på distans. Du skapar förbättring hos dig själv. Hos oss kan du välja att djupdyka inom många områden. Här finns så mycket mer än endast vår leda på distans utbildning. Vårt syfte är att skapa hållbara arbetsplatser med engagerade medarbetare. Tillsammans med er blir vi en bättre arbetsplats!

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!