fbpx
Logotyp

Servicecamp

Bli en bättre på att hantera kunder med vår intensiva service och sälj-camp

I vårt service och säljcamp tar vi sälj och kundbemötande till en helt ny nivå. Vi utvecklas och förbättras tillsammans. Säljcampen innehåller helhetsupplevelser som lär oss förstå hur vi kan gå från enstaka affärer till att kunder blir stamkunder och pratar gott om oss och vårt företag. På Förbättringsverket samlar vi all den kompetens som just ni behöver.

Vi vet att bäst resultat inom försäljning grundar sig i kunder som känner sig nöjda och basen alltid är servicekänsla snarare än krängade avslutsteknik.

Utbildningen grundar sig i mönster som passar svenska situationer, hellre än att grunda sig på en säljskola baserad på till exempel amerikansk kultur.  I en tid där det finns fler saker än någonsin tidigare som slåss om våra kunders uppmärksamhet behöver vi därför vara ännu bättre på att få personer att känna sig sedda och ge en genuin och bra servicekänsla i varje möte.

På Förbättringsverket har vi inte bara tränat säljare, utan arbetat med grupper som fackliga medlemsvärvare, vårdpersonal, ledningsgrupper och hotell och resturangpersonal i att ge service, men också tänka sälj.

Kursen är på plats i två heldagar. Där vi lär oss massor om sälj, kundbemötande och blir ännu bättre säljare.


Jag vill veta mer

Er förbättringsresa startar här!

När andra ser problem, förändring eller omorganisering ser vi förbättringar. Vi kan alltid nå förbättringar – överallt! Vi älskar utveckling och förbättring. Oavsett vad dina behov är, så är du alltid trygg hos oss.

Boka in dig på vår service och säljcamp här nedan!

Kursinnehåll:

Praktisk information

När?

Kursen är två heldagar. Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Kursen är platsbunden med grupper löpande i Stockholm, Göteborg och Malmö. Andra orter kan ges efter intresse.

Kostnad

12.500 kr ex moms.

Anmäl dig nu!

Vi bygger team för bästa möjliga affär

I kursen hittar du flera nya inspirerande övningar som du troligtvis aldrig har sett. Övningar med grund i specialdesign för att träna avslutsteknik, snabbtänkthet, förhandling och kundanalys. Vi varierar övningar med teori som lär oss hur vi maximerar vinsten genom att ständigt ha kundupplevelsen och varumärket i fokus. För att nå bra affärer och goda resultat lär vi oss hur vi bygger säljteam och samarbetar med övriga organisationen.

Vägen till den bästa arbetsplatsen!

Ta dina säljkunskaper till nästa nivå och skapa utveckling och förbättring hos dig som säljare. Tillsammans skapar vi säljare i världsklass som mår bra, trivs på arbetet och vill leverera goda resultat till organisationen. Välmående och kompetens är den bästa kombinationen för att skapa unika säljteam.

Här finns många fler utbildningar än: Säljcamp. Vi har utbildningar som strävar efter att skapa hållbara arbetsplatser där varje medarbetare trivs, är delaktig, presterar sitt bästa och mår bra. Tillsammans skapar vi den bästa arbetsplatsen.


Skicka en förfrågan!

Sälj och servicecamp med Gunnar och My

Den här kursen gör ni vanligtvis tillsammans med My Gross och Gunnar Söderberg. Redan dagen efter kursen kommer ni märka resultat. Effekten blir när nuvarande kunder blir till ambassadörer och missionärer.

My Gross är en av landets ledande experter i kundbemötande och har själv genomfört flera framgångsrika varumärkesresor. Gunnar Söderberg är säljutbildare och specialdesigner med stor kärlek för att designa smarta förhandlingsövningar.


Läs mer om My


Läs mer om Gunnar

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!