fbpx

KURS:

Säljcamp med Gunnar och My

Om kursen

Vi tar sälj och kundbemötande till en ny nivå! Välkommen till en unik säljträning i kundbemötande.
Vi tittar på sälj som en helhetsupplevelse, hur du går från en enstaka affär till att kunden blir en stamkund som skryter om dig på sociala medier. Visst kommer vi träna avslut, behovsanalys och allt det vanliga, men vi väger varje övning med tanke på vilken affär som är bäst på sikt.

Kundcamp är en kurs som blandar teori med övningar. Sälj är lika mycket kunskap som färdighet. 

Vi har nya övningar som du nog inte sett förut som har en grund i speldesign för att du ska träna avslutsteknik, snabbtänkthet, förhandling och kundanalys.
Övningarna blandas med teoripass om hur vi maximerar vinsten genom att ständigt ha kundupplevelsen, kundens livstidsvärde och varumärket i fokus.

Du får lära dig vad kunden vill ha både idag och imorgon. Vad vi kan göra för att hålla butiken aktuell, vad som gäller för besöket ute hos kund och hur du på bästa sätt möter kunden hos dig. Istället för att satsa på enstaka stjärnsäljare så har vi fokus på möten med kunden som ett lagspel. Vi vill bygga ett team som kan spela tillsammans för bästa möjliga affär. Vi undersöker hur vi bygger ett säljteam och även hur sälj får smidigast kontakt med resten av organisationen för att undvika att bli ett stuprör! Vi tränar på att sälja internt och hur man lockar alla kollegor att bli missionärer för sälj! Självklart tränar vi även grunder i sälj och du kommer ut från våra dagar tillsammans vältränad, som att du varit på säljgymmet under kursen.

Kursinnehåll:

  • Kundens helhetsupplevelse i fokus
  • Sälj som ett lag
  • Personligt varumärke som en del av företagets varumärke
  • Hur du får kunden att göra reklam för dig
  • Skarp säljträning
  • Hur vänder du fientliga kunder

Den verkliga vinsten ser man över tid, men redan dagen efter kusen börjar du märka resultatet. Effekten kommer då dagens kunder blir era ambassadörer och missionärer!

Kursen hålls av My Gross som är en av landets ledande experter i kundbemötande och har själv legat bakom flera framgångsrika varumärkesresor och Gunnar Söderberg som inte bara är säljutbildare utan även speldesigner med förkärlek för att designa smarta förhandlingsövningar.

Praktisk information

Målgrupp:

Du som är säljare eller säljchef, vi arbetar ofta med olika tillfällen för butikschefer, innesäljare och utesäljare för att kunna slipa på just din teknik.

När:

Två dagar i rad på plats och uppföljning med en halvdag på video. Anmäl ditt intresse nedan så återkommer vi med information om datum.

Var:

Stockholm, Göteborg eller Malmö, eller kundanpassad där ni önskar!

Kostnad:

14.900:- per person, eller 75.000:- för att ha kursen internt ex moms

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Kontakta oss

073 965 98 38
hej@forbattringsverket.se

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!