fbpx
Logotyp

Kunskaps­bank

Vi tror på förbättring! Vi vill att alla ska förbättras! Vi älskar inte att ha massa dyra kursböcker! Vi vet att läsa är en sak, men att kunskapsbyggande behöver så mycker mer. Därför samlar vi våra bästa råd även här, för alla som vill ta del av.

Kurs offentlig upphandling

Funderar din verksamhet på att köpa en kurs som offentlig upphandling? Då är det viktigt att du ser till att den utbildningsaktör du väljer är seriös. Här kommer några tips från oss på Förbättringsverket.

Kompetensutveckling ledarskap

Våra skräddarsydda föreläsningar och kurser ger dig verktygen du behöver för att leda din organisation på ett effektivt sätt och nå önskade resultat. Våra erfarna föreläsare fokuserar på att stärka dina ledarskapsförmågor och hjälpa dig att bli en inspirerande och effektiv ledare.

Kompetensutveckling kommun

Investera i din kommun genom att investera i kompetensutveckling. På Förbättringsverket erbjuder vi skräddarsydda föreläsningar och kurser för att hjälpa dig och din personal att utveckla de färdigheter och kunskaper som behövs för att möta dagens utmaningar.

Kompetensutveckling i arbetslivet

Att utveckla personalen är en viktig del av att upprätthålla en konkurrenskraftig verksamhet. Det finns många sätt att uppnå detta, och en populär och givande metod är att boka en föreläsare.

Kompetensutveckling av personal

För att bli en framgångsrik chef och få ett djup i ditt ledarskap, erbjuder vi dig en omfattande och modern ledarskapsutbildning. Här har vi samlat all den kompetens som just du behöver för att ta nästa steg och bli den bästa chefen – för stora som små grupper.

Leda i förändring

Leda i förändring – skrämmande och nödvändigt Att leda i förändring – finns det något mer skrämmande? Något svårare att balansera än ledarskap i förändring?

Leda på distans

Leda på distans – så blir du en mästare   Att leda på distans är en rejäl utmaning. Här är tipsen för dig som vill

Digital event – så lyckas du

Hemligheten bakom lyckade digitala event är att våga pröva nytt. Än så länge är de flesta digitala event utökade digitala möten eller filmade analoga event.

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!