Kunskaps­bank

Vi tror på förbättring! Vi vill att alla ska förbättras! Vi älskar inte att ha massa dyra kursböcker! Vi vet att läsa är en sak, men att kunskapsbyggande behöver så mycker mer. Därför samlar vi våra bästa råd även här, för alla som vill ta del av.

Lär känna din gruppdynamiska profil

Vill du lära dig att samarbeta och stärka relationen till andra människor i ett gruppsammanhang? Är du introvert eller har svårt att samarbeta med nya människor?

I vår utbildning får du uppleva en självutvecklande, hisnande resa från klassrum rakt in i en immersiv virtuell värld där dina relationer och din arbetsidentitet utmanas till sin spets.

Bli en mentalt stark ledare

Digitala event behöver inte vara sämre än analoga, men de behöver vara annorlunda. Vi går från en övergripande nivå till en extremt praktiskt.

Att leda i förändring

Leda i förändring – skrämmande och nödvändigt Att leda i förändring – finns det något mer skrämmande? Något svårare att balansera än ledarskap i förändring?

Leda på distans

Leda på distans – så blir du en mästare   Att leda på distans är en rejäl utmaning. Här är tipsen för dig som vill

Digital event – så lyckas du

Hemligheten bakom lyckade digitala event är att våga pröva nytt. Än så länge är de flesta digitala event utökade digitala möten eller filmade analoga event.

Utbildning chef

Utbildning och chef är två ord som verkligen hör ihop. Oavsett hur mycket du redan kan och vet, finns det alltid mer att lära och

Digitala möten

Digitala möten!

Via digitala möten är hur vi på Förbättringsverket ses då vi är utspridda i landet. Själv (Gunnar) har digitala möten varit min vardag i många

Chef kurs

Chef kurs

Chef kurs – är två ord som hör ihop. Företag och organisationer som skickar sina chefer på kurser vinner i längden. Alla chefer behöver utveckling.