fbpx
Logotyp

Filtrera

Stressreducerande arbetsmiljö

Intern workshop för ledningsgrupper med syfte att minska stressen hos just er. Konkret och anpassad för att öka er produktivitet, främst genom att minska stressrelaterade sjukskrivningar och personalomsättning.

Visa kurs »

Att vara chef

Allt du velat veta är en grundkurs, men den kan även passa dig som varit chef och vill ha en kunskapspåfyllning. Det är en interaktiv kurs där du är aktiv själv, inte bara lyssnar på teori och paragrafer, utan även övar ledarskap.

Visa kurs »

Chefers vanligaste misstag

Hela tiden stöter vi på dåliga chefer, trots att historien är fylld av exempel på riktigt lyckat ledarskap! Chefer tenderar att gör om samma misstag som många andra och kulturer som blir ineffektiva, toxiska och kränkande i jakten på en framgångsrik organisation. Här är svaren utifrån historiens både starkaste grupper, men också mest lyckade ledarskap. Plus svaret om varför vi ofta har fel ledarskap!

Visa kurs »

Inkluderande ledarskap

Att träna sig i att förstå de andra och sig själv och de normer vi alla förhåller oss till samt navigera i inkluderingsarbetet med målet självorganiserande inkludering är både spännande och utmanande.

Visa kurs »

Bättre arbetsmiljö på en dag

Arbetsmiljöarbetet är en systematisk process som aldrig blir klar, men en dag av att skaffa sig grundläggande kunskap i lagen och de viktigaste föreskrifterna är en bra start som kan göra att arbetsmiljön är bättre redan nästa dag!

Visa kurs »

Den agila arbetsrätt

Alla lagar, avtal och krav du måste förhålla dig till, men inte bara som pekpinnar. Vi går in på vad vi har för fördelar med den arbetsrätt som vi har i Sverige och hur den för sig som chef kan underlätta ditt arbete.

Visa kurs »

Leda i förändring

Kurs i kunskap till att leda i förändring Digital kurs över en dag – delta var du än är! På kursen leda i förändring når vi förbättring och utvecklas tillsammans. Här finns all kompetens du behöver, samlad på ett och samma ställe. Vi sitter på stor kunskap och många års

Visa kurs »

Leda på distans

Det är en omställning att inte se sin personal på kontoret varje dag och vi har snabbt behövt hantera att leda mest på distans. Här får du verktygen för att göra det på rätt sätt.

Visa kurs »

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!