fbpx
Logotyp

Filtrera

Stressreducerande arbetsmiljö

Intern workshop för ledningsgrupper med syfte att minska stressen hos just er. Konkret och anpassad för att öka er produktivitet, främst genom att minska stressrelaterade sjukskrivningar och personalomsättning.

Visa kurs »

Att vara chef

Allt du velat veta är en grundkurs, men den kan även passa dig som varit chef och vill ha en kunskapspåfyllning. Det är en interaktiv kurs där du är aktiv själv, inte bara lyssnar på teori och paragrafer, utan även övar ledarskap.

Visa kurs »

Inkluderande ledarskap

Att träna sig i att förstå de andra och sig själv och de normer vi alla förhåller oss till samt navigera i inkluderingsarbetet med målet självorganiserande inkludering är både spännande och utmanande.

Visa kurs »

Bättre arbetsmiljö på en dag

Arbetsmiljöarbetet är en systematisk process som aldrig blir klar, men en dag av att skaffa sig grundläggande kunskap i lagen och de viktigaste föreskrifterna är en bra start som kan göra att arbetsmiljön är bättre redan nästa dag!

Visa kurs »

Den agila arbetsrätt

Alla lagar, avtal och krav du måste förhålla dig till, men inte bara som pekpinnar. Vi går in på vad vi har för fördelar med den arbetsrätt som vi har i Sverige och hur den för sig som chef kan underlätta ditt arbete.

Visa kurs »

Servicecamp (säljkurs för alla)

Vi vet att sälj mer är en praktisk färdighet, än en teoretisk kunskap. Därför har vi en kurs som fokuserar på säljträning där du aktivt övar i första hand och in andra hand får teorier.

Visa kurs »

Intern inspiratör

Vi testar och lär ut övningar som passar arbetsplatsen och deltagarna går därifrån med en verktygslåda av kul saker för att förbättra möten, samarbeten och sin vardagen. Det är många snabba korta övningar och vi prövar typ allt under kursen. Dag två ligger fokus i hur du själv hittar nya övningar och även hur du kan konstruera dina egna.

Visa kurs »

Sälj, marknadsföring och kreativa företag

En kurs om sälj, marknad och att driva ett företag inom kreativa och kulturella näringar. Från att vara en hobby eller en bisyssla, till att kunna vara något som du lever på. Eller från att överleva på din passion till att faktiskt kunna leva på den.

Denna kurs är anpassad för och inriktat specifikt på företag inom kulturella och kreativa näringar och vårt främsta fokus är att du ska få verktygen inte bara för att räkna på din verksamhet utan även hur du säljer den och vet vilka val du behöver göra.

Visa kurs »

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!