fbpx
Logotyp

Filtrera

Stressreducerande arbetsmiljö

Intern workshop för ledningsgrupper med syfte att minska stressen hos just er. Konkret och anpassad för att öka er produktivitet, främst genom att minska stressrelaterade sjukskrivningar och personalomsättning.

Visa kurs »

Tillit och trygghet

Varje år kommer rapporter om att vi är engagerade mindre än en femtedel av vår tid på jobbet. Tänk vad som skulle kunna hända om vi blev engagerade halva tiden i stället? Eller ännu mer? Lösningen är ofta att ha mer kul på jobbet och att ha en kultur som uppmuntrar till det.

Visa kurs »

Förbättrad

En människa byggs upp av sina erfarenheter, sina drömmar och sin omgivning. Din lycka påverkas av allt från gener till hur du bemöts. Du har många val du kan göra själv, men också vad du gör med det som hänt dig. Å andra sidan har du ett ansvar för alla du möter, som medmänniska, som kollega och lite extra som chef. Vi bygger varandra!

Visa kurs »

Inkluderande ledarskap

Att träna sig i att förstå de andra och sig själv och de normer vi alla förhåller oss till samt navigera i inkluderingsarbetet med målet självorganiserande inkludering är både spännande och utmanande.

Visa kurs »

Bättre arbetsmiljö på en dag

Arbetsmiljöarbetet är en systematisk process som aldrig blir klar, men en dag av att skaffa sig grundläggande kunskap i lagen och de viktigaste föreskrifterna är en bra start som kan göra att arbetsmiljön är bättre redan nästa dag!

Visa kurs »

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!