fbpx
Logotyp

Trygga talare

Två dagars träning för chefer och andra som behöver tala inför folk och i ett tryggt sammanhang vill förbättra sina förmåga för det. 

Låt din förbättringsresa börja här!

Vi ser alltid potentialen i att utvecklas och förbättras. Även om vår omgivning och vi själva ser hinder, problem eller andra svårigheter. Alla kan alltid nå förbättring – överallt och oavsett vad. Med oss kan du alltid vara trygg, vi är med dig i din förbättringsresa.

Boka in dig på vår kurs om presentationsteknik här nedan!

Kursinnehåll:

  • Bygg en bra berättelse
  • Bli trygg på scen
  • Hitta din genuina berättare 
  • Teknikövningar
  • Hur du engagera din publik

Praktisk information

Kurslängd: Två heldagar i rad.

När?

Anmäl ditt intresse nedan för att få information om datum.

Var?

Stockholm, Göteborg eller Malmö – eller kundanpassad på plats där ni önskar!

Kostnad

14 700 kr per person – eller 74 000 kr för att ha kursen internt. Priser exkl moms.

Anmäl ditt intresse idag för att säkra en plats!

Bli en riktigt bra talare!

Vårt mål med kursen om presentationsteknik och retorik är att du ska bli tryggare och säkrare när du talar och håller presentationer. I kursen ger vi dig alla värdefulla knep och verktyg som du behöver för att väcka intresse och nå fram till din publik. Tillsammans utvecklas vi, förbättras och gör det mycket enklare, tryggare och framförallt roligare att presentera inför andra.

Bli den bästa arbetsplatsen!

Med rätt retorik och presentationsteknik blir du en expert på att tala och hålla presentationer. Du skapar både utveckling och förbättring hos dig själv. Tillsammans skapar vi fler tryggare talar på din arbetsplats. Här finns många fler kurser än om presentationsteknik. Varje utbildning hos Förbättringsverket har som syfte att skapa hållbara arbetsplatser med delaktiga medarbetare. Alla medarbetare kan alltid prestera sitt bästa och samtidigt må bra. Tillsammans kan vi göra arbetslivet bättre.

Kontakta oss

Innan du lämnar oss!

Låt oss bjuda på våra bästa tips
för att jobba hemifrån!